Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Purée z kalafiora

Opis przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki. Wrzucić do miksera. Dodać majonez i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Zmiksować. Przełożyć do miseczki i podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Szparagi z szynką i parmezanem

Na przystawkę lub drugie danie...

Omlet francuski

Jajka wybić do miski. Roztrzepać, przyprawić solą i pieprzem, dodać mleko. Lekko ubić ...

Carpaccio z półgęska

Polska gąska po włosku, czyli cienko skrojony wędzony filet z gęsi domowej...

Domowy chrzan

Świeżo tarty, na occie jabłkowym!

Wróć do listy przepisów