Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Purée z kalafiora

Opis przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki. Wrzucić do miksera. Dodać majonez i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Zmiksować. Przełożyć do miseczki i podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Domowy chrzan

Świeżo tarty, na occie jabłkowym!

Pieczarki z mozzarellą

Z cukinią lub boczkiem...

Tarta ze szpinakiem

Na stolnicę wysypać mąkę, dodać zimne masło z lodówki i wysiekać nożem. Gdy zawartość ...

Pasztet drobiowy z herbatnikami

Przysmak dla miłośników wątróbki;-)

Wróć do listy przepisów