Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Dip czosnkowy

Opis przygotowania

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Cwibak z papryką, oliwkami i suszonymi pomidorami

Naszpikowany warzywami keks w wersji wytrawnej;-)

Śledzie po szwedzku z suszonymi śliwkami

Śliwki namoczyć w wodzie, rozgotować, zmiksować...

Awanturka z pstrągiem

Nikt się nie kłóci, bo to pasta serowa z wędzoną rybą;-)

Empanadillas

Mąkę przesiać, dodać smalec, sól i wodę. Wyrobić. Przełożyć do miski. Przykryć i odst ...

Wróć do listy przepisów