Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Dip czosnkowy

Opis przygotowania

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Carpaccio z buraczków

Buraki ugotować w łupinach, wystudzić i obrać. Na talerzu położyć rukolę, na nią bura ...

Szparagi z szynką i parmezanem

Na przystawkę lub drugie danie...

Brokuły z czosnkiem

Brokułowe różyczki wrzucić do osolonego wrzątku, przyprawić szczyptą cukru (to dla za ...

Wróć do listy przepisów