Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaki ze śmietaną

Opis przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach. Obrać, pokroić w talarki, posolić i połączyć ze śmietaną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 51
Ewa gotuje - odc. nr 51

Między karnawałem a czasem przedwielkanocnej refleksji - innymi słowy między...

 

Podobne przepisy

Frytki z cukinii

Belgijski przysmak z włoskiego warzywa;-)

Pasztet z grzybami

Mięso pokroić na mniejsze kawałki. W wysokim garnku przesmażyć najpierw podgardle - j ...

Pasztet z pistacjami

Bardzo delikatny i... orzechowy!

Liptauer

Słynna pasta kanapkowa!

Wróć do listy przepisów