/ Przepisy / Banany grillowane

Opis przygotowania

Banany ułożyć na ruszcie, opiec z obu stron (skórka powinna sczernieć). Zdjąć z rusztu, przeciąć wzdłuż na pół. Udekorować bitą śmietaną. Jeść łyżeczką, wybierając ciepły miąższ z zapieczonej skórki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 103
Ewa gotuje - odc. nr 103

Przed nami Dzień Dziecka, więc w kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Eklery z kremem czekoladowym

Wodę wlać do rondelka. Dodać mleko i masło...

Pampuchy z serem i miętą

Drożdżowe bułeczki gotowane na parze lub pieczone w piekarniku.

Syrop miętowy

Baza do zrobienia lemoniady...

Ciasteczka ryżowe

Z konfiturą i migdałami...

Wróć do listy przepisów