Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta z pistacji

Opis przygotowania

Pistacje zblanszować i pozbawić skórki. Przełożyć do robota. Wlać olej. Posolić. Wsypać cukier waniliowy i zmiksować.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 510
Ewa gotuje - odc. nr 510

Przed nami długi majowy weekend – pora rozpocząć sezon grillowy....

 

Podobne przepisy

Buchta

Ciasto drożdżowe z rodzynkami;-)

Grillowane brzoskwinie z kremem mascarpone

Z truskawkami i prażonymi płatkami migdałów!

Babeczki imbirowe

Z gruszką...

Ciasto pełne śliwek

Składniki zmiksować. Ciasto wlać do wysmarowanej masłem tortownicy (średnica 26 cm). ...

Wróć do listy przepisów