Andruty przełożyć gotowym kremem czekoladowo-orzechowym. Wcześniej wstawić słoik do miski z gorącą wodą - po to, by krem było łatwiej rozsmarować na kruchych waflach.
Ugotować budyń waniliowy - na mleku. Gdy lekko przestygnie, równo rozłożyć na ostatnim andrucie. Na budyniu ułożyć herbatniki. Na każdym ciasteczku położyć orzech laskowy i polać kroplą miodu. Miód działa jak klej, w dodatku ładnie wygląda.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
”Pasztet z selera, chleb owsiany, piszinger błyskawiczny” W...
Na kruchym spodzie!
Ciepłe masło zmiksować z cukrem na masę o lekkiej puszystej konsystencji. Dodać ubite ...
Piekarnik rozgrzać do 240 st. C. Formę (średnica 24 cm) wysmarować masłem i wstawić d ...
Na deser lub słodki obiad;-)