Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Domowy przecier z pomdorów

Opis przygotowania

Pomidory pokroić na kawałki. Przełożyć do garnka i rozgotować. Przetrzeć przez sito i przyprawić solą oraz cukrem. Przełożyć do słoików. Zakręcić i zapasteryzować.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 459
Ewa gotuje - odc. nr 459

Ewa wiele razy mówiła, że w kuchni ceni sobie sezonowość, jak też potrawy...

 

Podobne przepisy

Prażonka

Kociołek wyłożyć liśćmi kapusty. Warzywa pokroić w talarki...

Wege kapuśniak

Klasyk, ale bez mięsa...

Krupnik gryczany

Klasyka nieco inaczej, bo bez glutenu...

Zupa szpinakowa z fetą

Smaczny krem w wersji wege;-)

Wróć do listy przepisów