Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasto pierogowe z blachy

Opis przygotowania

Ciasto rozwałkować i pokroić na kawałki. Upiec na blasze.

Podawać z pesto z czosnku niedźwiedziego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 453
Ewa gotuje - odc. nr 453

Wiosna w pełni, warzywa i owoce są coraz smaczniejsze, warto więc aby w...

 

Podobne przepisy

Marynowany imbir

Znakomity dodatek do sushi, ale nie tylko;-)

Pieczarki w cieście

Z dodatkiem parmezanu;-)

Jabłka kiszone

Znakomite do mięs i sałatek;-)

Jajo w gniazdku z łososiem

Dekonstrukcja jajka po benedyktyńsku...

Wróć do listy przepisów