Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pokrojoną w piórka cebulę. Podsmażyć. Wlać ocet balsamiczny.
Rukolę drobno pokroić, wymieszać z majonezem i musztardą. Przyprawić pieprzem.
Bułki przekroić wzdłuż na pół, nie docinając jednak do końca. Posmarować zielonym majonezem (górę i dół). Nałożyć wędlinę z indyka, na wędlinę plastry sera pleśniowego, następnie karmelizowaną cebulę. Zapakować w papier śniadaniowy. Przewiązać dratwą lub bawełnianym sznurkiem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa zaprosi na kuchnię korporacyjną, a co za tym idzie przygotuje...
Sos sojowy połączyć z sokiem z limonki i sokiem jabłkowym, posłodzić. Dodać chili (pa ...
Wyjątkowo kruche, niesamowicie smaczne!
Majonez wymieszać z musztardą i tabasco. Dodać skórki z cytrusów. Ponownie wymieszać. ...
Domowym sposobem;-)