Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos i sałatka do polędwiczek

Opis przygotowania

Ziarna jałowca przełożyć do moździerza. Dorzucić sól i rozgnieść. Dodać musztardę, wino i miód. Wymieszać.

Zrobić sałatkę z filecików z pomarańczy – z dodatkiem oliwek czarnych i czerwonej cebuli. Przyprawić pieprzem czerwonym i świeżym tymiankiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 229
Ewa gotuje - odc. nr 229

W kolejnym odcinku Ewa zaprasza na potrawy inspirowane kuchnią hiszpańską....

 

Podobne przepisy

Koktajl truskawkowy

Owoce przełożyć do miksera, dolać maślankę i jogurt...

Pieczeń ze schabu

W jednym garnku!

Syrop z miodu, cytryny i imbiru

Do herbaty i na przeziębienie;-)

Biszkopt z masą malinową

Udekorowany świeżymi owocami!

Wróć do listy przepisów