Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos i sałatka do polędwiczek

Opis przygotowania

Ziarna jałowca przełożyć do moździerza. Dorzucić sól i rozgnieść. Dodać musztardę, wino i miód. Wymieszać.

Zrobić sałatkę z filecików z pomarańczy – z dodatkiem oliwek czarnych i czerwonej cebuli. Przyprawić pieprzem czerwonym i świeżym tymiankiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 229
Ewa gotuje - odc. nr 229

W kolejnym odcinku Ewa zaprasza na potrawy inspirowane kuchnią hiszpańską....

 

Podobne przepisy

Ciasto czekoladowo-majonezowe

Deser wybrany przez Artura Jędrzejczyka.

Krem czekoladowy z bitą śmietaną

Z dodatkiem... oliwy;-)

Buły z indykiem i serem pleśniowym

Karmelizowana cebula i majonez z rukolą...

Golonka w piwie

Góralski przysmak nieco inaczej...

Wróć do listy przepisów