Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Szyszki

Opis przygotowania

Krówki i masło roztopić, dodać kakao i miód. Po lekkim ostudzeniu wsypać ryż i formować małe szyszki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 175
Ewa gotuje - odc. nr 175

W tym odcinku Ewa proponuje pasztet z królika i golonki, a na deser ciasteczka...

 

Podobne przepisy

Ciasto miodowe z dynią

Ciasto o niesamowitym miodowym smaku i... dyniowym kolorze!

Ciasto z jabłkami i kakao

Na oleju rzepakowym...

Churros

Latynoski chrust z ciasta ptysiowego!

Tort hiszpański

Z cukru odsypać 1/4, resztę wsypać do garnka, zalać wodą, postawić na ogniu, aż się r ...

Wróć do listy przepisów