Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka z dressingiem balsamicznym

Opis przygotowania

Rukolę i cykorię przełożyć do miski. Paprykę pozbawić gniazd nasiennych, pokroić na kawałki. Pomidorki przekroić na pół. Wrzucić do miski. Przed podaniem polać dressingiem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 71
Ewa gotuje - odc. nr 71

Tym razem o diecie białkowej i smażeniu bez tłuszczu, przy czym wyjątkowo...

 

Podobne przepisy

Warzywa z grilla na rukoli

Na ruszcie opiec kawałki różnokolorowej papryki...

Sałatka owocowa

Błyskawiczna!

Szpinak i lodowa z mandarynkami

Boczek pokroić w paski i zrumienić na patelni...

Sałata z dresingiem figowym

Sałaty przełożyć do miski, dorzucić przekrojone na pół pomidorki koktajlowe. Musztard ...

Wróć do listy przepisów