/ Przepisy / Pieprzne steki

Opis przygotowania

Polędwicę wołową pokroić na plastry o grubości 2-3 cm, posmarować oliwą, obtoczyć w grubo zmielonym różnokolorowym pieprzu (ziarenka można rozdrobnić w moździerzu).

Upiec na patelni grillowej lub elektrycznym grillu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 44
Ewa gotuje - odc. nr 44

W kolejnym odcinku swojego magazynu kulinarnego Ewa Wachowicz upiecze na...

 

Podobne przepisy

Jesiotr w śmietanie

Filety podzielić na kawałki mniej więcej wielkości plastra pomidora. Oprószyć solą i ...

Zapiekanka pod beszamelem

Brokuł i kalafiora podzielić na cząstki, pora pokroić na 3-centymetrowe kawałki. Wszy ...

Kurczak generała Tso

Żółtka wybić do miski. Dodać olej arachidowy oraz jasny i ciemny sos sojowy...

Makaron gryczany z pomidorami

Wrzątek posolić, wlać łyżkę oliwy. Wrzucić makaron i ugotować al dente (4 minuty).Czo ...

Wróć do listy przepisów