/ Przepisy / Pasta z awokado

Opis przygotowania

Awokado rozkroić, pozbawić pestki, miąższ wybrać łyżką, rozdrobnić widelcem. Połączyć z sokiem z cytryny i majonezem. Dodać drobno posiekaną cebulę.

Przyprawić solą i pieprzem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Pasztet grzybowy

Przystawka na wieczerzę wigilijną.

Kanapki z tofu, rukolą i pastą z suszonych pomidorów

Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...

Domowe wędzonki

Boczuś, szyneczka i karkóweczka...

Sos rumiany

Innymi słowy: demi glace...

Wróć do listy przepisów