Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Muffiny z bananem

Opis przygotowania

Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia. Dodać pozostałe składniki i wyrobić na jednolitą masę. Banany pokroić w drobną kostkę, wmieszać do ciasta.

Przełożyć do foremek na muffiny - napełniać do 2/3 wysokości. Piec przez 30 minut w temp. 170 st. C.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 94
Ewa gotuje - odc. nr 94

Tym razem zapraszam na kuchnię fusion – mówi Ewa Wachowicz. –...

 

Podobne przepisy

Mazurki na drożdżowym spodzie

Pięknie udekorowane!

Kogel-mogel z owocami

Socjalistyczna odpowiedź na zabaglione...

Pucharki z galaretką i bezami

A zamiast bitej śmietany jogurt naturalny!

Brownie z patelni

Do tego deseru nie potrzeba piekarnika;-)

Wróć do listy przepisów