Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Awanturka z pstrągiem

Opis przygotowania

Ser przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem. Dodać bryndzę i śmietanę. Wymieszać. Dorzucić kawałki wędzonej ryby i posiekany szczypiorek. Przyprawić pieprzem i delikatnie wymieszać.

Podawać na pieczywie. Udekorować szczypiorkiem i plastrami rzodkiewki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 550
Ewa gotuje - odc. nr 550

W tym odcinku Ewa Wachowicz postanowiła odwiedzić Jurę Krakowsko-Częstochowską,...

 

Podobne przepisy

Śledź pod pierzynką

Ziemniaki i marchewkę ugotować w łupinach. Buraki podobnie, tyle że oddzielnie, ponie ...

Kasza z grzybami

Grzyby zalać wrzątkiem i odstawić na noc. Namoczone grzyby wyłowić i włożyć do kaszy. ...

Oliwki z mozzarellą

Oliwki odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, dodać mozzarellę (najlepiej w kulkach). ...

Tartaletki z wędzonym karpiem

Na cieście francuskim...

Wróć do listy przepisów