
Matchę przetrzeć przez sitko do miseczki. Zalać gorącą wodą (temp. maksymalnie 80 st. C). Wymieszać.
Do kieliszków nałożyć lód. Do pierwszego wlać tonic i wrzucić pokrojoną limonkę. Do drugiego wlać mleko wymieszane z mlekiem skondensowanym słodzonym. Do trzeciego nałożyć mus truskawkowy i wlać mleko. Do wszystkich kieliszków cienkim strumyczkiem wlać matchę. Przed wypiciem wymieszać.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Wczesną jesienią warto sięgać po warzywa, które o tej porze roku są najsmaczniejsze,...
Racuchy na płatkach i mleku roślinnym;-)
Jagody prosto z pieca...
Dno foremki (24x40 cm) wyłożyć połową herbatników. Na mleku ugotować budyń i, gdy prz ...
Masło utrzeć z cukrem pudrem, po jednym dodać żółtka i stopniowo jajka (by masa się n ...