/ Przepisy / Pesto z czosnku niedźwiedziego

Opis przygotowania

Czosnek niedźwiedzi pokroić i wrzucić do miksera. Dodać orzechy laskowe. Posolić, wlać olej i zmiksować. Przełożyć do słoiczka. Jeśli chcemy przechowywać dłużej, to na wierzch warto wlać trochę oleju.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 453
Ewa gotuje - odc. nr 453

Wiosna w pełni, warzywa i owoce są coraz smaczniejsze, warto więc aby w...

 

Podobne przepisy

Smoothie

Mrożone truskawki wrzucić do miksera...

Cebula z piekarnika

Wpuść chłopa do kuchni to cebulę przypali!

Karp wędzony

Sprawioną rybę podzielić na półdzwonka, wyciąć filety...

Bakłażan z pomidorami pod haloumi

Genialna przystawka...

Wróć do listy przepisów