Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasto pierogowe z blachy

Opis przygotowania

Ciasto rozwałkować i pokroić na kawałki. Upiec na blasze.

Podawać z pesto z czosnku niedźwiedziego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 453
Ewa gotuje - odc. nr 453

Wiosna w pełni, warzywa i owoce są coraz smaczniejsze, warto więc aby w...

 

Podobne przepisy

Bułeczki maślane

Doskonale smakują ze szklanką zimnego mleka!

Pesto z bazylii i rukoli

Orzechy laskowe uprażyć w piekarniku i obrać ze skórki...

Pasty kanapkowe

Do miksera wrzucić rozdrobnione mięso z indyka, dodać musztardę, majonez, ser i czosn ...

Cytryny kiszone po marokańsku

Super zdrowy dodatek do mięs, jak też składnik sałatek!

Wróć do listy przepisów