Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Camembert z orzechami i żurawiną

Opis przygotowania

Sery ułożyć na folii aluminiowej (każdy na oddzielnym kawałku), uformować „koszyczki”. Camemberty posypać lekko przesiekanymi orzechami, zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 st. C (10-12 minut).

Podawać z żurawiną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 50
Ewa gotuje - odc. nr 50

Motywem przewodnim tego programu będzie Święto Zakochanych - Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Zimne nóżki

Galareta wieprzowa;-)

Kawior po żydowsku

Jeden z najbardziej znanych przepisów kuchni Żydów galicyjskich.

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Znakomity dodatek do pieczywa!

Chleb pełnoziarnisty

Drożdże pokruszyć do miski. Dodać cukier...

Wróć do listy przepisów