Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pesto z natki marchewki

Opis przygotowania

Z natki oderwać listki (łodyżki są zbyt twarde).

Czosnek i orzechy wrzucić do robota, posolić i zmiksować.

Dorzucić listki z natki, wlać oliwę lub olej i ponownie zmiksować. Przełożyć do słoiczka, wlac trochę oliwy, zamknąć i wstawić do lodówki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 433
Ewa gotuje - odc. nr 433

Nic tak nie cieszy, jak warzywa z własnej uprawy. Zwłaszcza, gdy mogą wylądować...

 

Podobne przepisy

Zupa krem z warzyw i pieczarek

Pieczarkowa na włoszczyźnie...

Barszcz czerwony ze śmietaną i ziemniakami

Zaskakuje smakiem z powodu wody z... kiszonych ogórków.

Zupa z cukinii i kopru włoskiego

Z migdałami i szynką szwarcwaldzką;-)

Chłodnik litewski

Botwinka na zimno;-)

Wróć do listy przepisów