Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka ryżowa z pieczonym indykiem

Opis przygotowania

Ryż ugotować w wodzie z solą i wystudzić. Dorzucić pokrojoną w kostkę wędlinę oraz paprykę i ananasa.

W miseczce wymieszać jogurt, majonez i musztardę. Przyprawić curry i kolorowym pieprzem. Przelać do sałatki i wszystko razem delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 415
Ewa gotuje - odc. nr 415

Tydzień przed Wielkanocą Ewa zacznie przygotowania do świąt. Zrobi aromatyczną...

 

Podobne przepisy

Sałatka kartoflana zero waste

Sposób na ziemniaki z wczoraj;-)

Sałatka z boczniakami i cheddarem

Mix ulubionych sałat, grzyby i ser;-)

Sałatka Olivier

Nasza jarzynówka na rosyjską nutę...

Austriacka sałatka z ziemniaków

Ziemniaki ugotować w mundurkach - bacząc, by się nie rozgotowały! Wody nie solić, bo ...

Wróć do listy przepisów