Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Fondue czekoladowe

Opis przygotowania

Śmietanę podgrzać w rondlu. Gdy zacznie się gotować, zdjąć z kuchenki i wkruszyć czekoladę.

Mieszać, aż się rozpuści. Przelać do naczynia do fondue.

Podawać z ulubionymi dodatkami (owoce, ciasteczka etc.).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 183
Ewa gotuje - odc. nr 183

Odcinek dla amatorów serów. Ewa przygotuje fondue z trzech rodzajów sera,...

 

Podobne przepisy

Klasyczna waniliowa panna cotta

Z sosem malinowym;-)

Piernikowe choinki

Las pierników na świąteczny stół!

Fantazja śliwkowo-jabłkowa

Jajka wybić do miski, posolić i zacząć ubijać. Stopniowo dodać cukier...

Lody z zieloną herbatą

Mleczko kokosowe włożyć do lodówki, aby się schłodziło...

Wróć do listy przepisów