Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Fondue czekoladowe

Opis przygotowania

Śmietanę podgrzać w rondlu. Gdy zacznie się gotować, zdjąć z kuchenki i wkruszyć czekoladę.

Mieszać, aż się rozpuści. Przelać do naczynia do fondue.

Podawać z ulubionymi dodatkami (owoce, ciasteczka etc.).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 183
Ewa gotuje - odc. nr 183

Odcinek dla amatorów serów. Ewa przygotuje fondue z trzech rodzajów sera,...

 

Podobne przepisy

Bomby z hawerfolków

Kule z płatków owsianych;-)

Tort tiramisu

Dno foremki (21cm) wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 180 st. C, od ...

Torcik z malinami

Białka oddzielić od żółtek. Do żółtek wsypać cukier puder...

Wróć do listy przepisów