Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Fondue czekoladowe

Opis przygotowania

Śmietanę podgrzać w rondlu. Gdy zacznie się gotować, zdjąć z kuchenki i wkruszyć czekoladę.

Mieszać, aż się rozpuści. Przelać do naczynia do fondue.

Podawać z ulubionymi dodatkami (owoce, ciasteczka etc.).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 183
Ewa gotuje - odc. nr 183

Odcinek dla amatorów serów. Ewa przygotuje fondue z trzech rodzajów sera,...

 

Podobne przepisy

Lody z mascarpone i czekoladą

W stylu włoskiej straciatelli;-)

Ciasto z jabłkami

Mąkę przesiać na stolnicę z proszkiem do pieczenia. Dodać mąkę krupczatkę...

Runo leśne

Jajka zmiksować z cukrem...

Koszyczki

Ma stolnicę przesiać mąkę, dodać masło i wysiekać. Zrobić dołeczek, dodać żółtka i śm ...

Wróć do listy przepisów