
Jajka wybić do miski. Dodać cukier trzcinowy. Zmiksować. Dodać m±kę przesian± z proszkiem do pieczenia. Przyprawić imbirem. Dodać ¶mietanę i olej. Posłodzić miodem i zmiksować na niskich obrotach.
Gruszki obrać, wyci±ć pestki i pokroić w drobn± kostkę. Wrzucić do miski z ciastem. Wymieszać i przełożyć do foremek na babeczki (do ⅔ wysoko¶ci).
Piec przez 25 minut w temp. 180 st. C.
Po wystudzeniu udekorować cukrem pudrem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Korzystaj±c z pięknej, choć jesiennej, aury Ewa wybierze się na krótk±...
Przygotować biszkopt. Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, wymieszać. M±kę ostrożnie p ...
Ciasto o niesamowitym miodowym smaku i... dyniowym kolorze!
Deser po krakowsku!
I migdałem w ¶rodku!