Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Galaretki w cytrusach

Opis przygotowania

Owoce starannie wyszorować. Przekroić na pół, wydrążyć (z miąższu można wycisnąć sok). Zalać rozpuszczonymi galaretkami – zgodnie z kolorem owoców. Gdy zastygną, pokroić na mniejsze kawałki i ułożyć na półmisku, paterze lub talerzu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 277
Ewa gotuje - odc. nr 277

Ostatni przed wakacjami program zacznie się trochę nietypowo – w...

 

Podobne przepisy

Ciasteczka migdałowe na białkach

Makaroniki z kremem daktylowym!

Torcik z powidłami

Zdobiony płatkami migdałów i czekoladą!

Pascha

Daktyle i figi drobno pokroić. Dodać rodzynki i zalać alkoholem...

Bezy z bitą śmietaną i owocami

W stylu Pavlovej;-)

Wróć do listy przepisów