Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiełbaski w piwie

Opis przygotowania

Kiełbasę podzielić na porcje i naciąć (jeśli kiełbaski są nieduże, nie trzeba ich porcjować).

Przyprawę wymieszać z piwem i oliwą.

Kiełbaski ułożyć na rozgrzanym ruszcie i upiec, smarując od czasu do czasu piwną marynatą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 273
Ewa gotuje - odc. nr 273

Początek długiego, majowego weekendu to doskonała okazja, by zorganizować...

 

Podobne przepisy

Hreczniaki

Przygotowanie hreczniaków najlepiej zacząć od zrobienia sosu...

Dorsz z grilla

Ryby podzielić na mniejsze kawałki, przełożyć do zamykanego pojemnika, przyprawić sol ...

Szaszłyki z tofu

Z cytryny zetrzeć skórkę, sok wycisnąć. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Dopr ...

Dorsz na sosie malinowym

Rybę przyprawić solą i pieprzem. Pokroić na kawałki...

Wróć do listy przepisów