/ Przepisy / Sos miętowo-czosnkowy

Opis przygotowania

Do jogurtu dodać przeciśnięty czosnek i drobno posiekaną miętę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, po czym wymieszać. Podawać do warzyw.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Cytryny kiszone po marokańsku

Super zdrowy dodatek do mięs, jak też składnik sałatek!

Pasta z karpia

Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem...

Zielone smoothie

Siemię lniane wsypać do miksera...

Zielone szparagi w szynce

W sezonie na szparagi to pozycja obowiązkowa.

Wróć do listy przepisów