Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Warzywa na parze

Opis przygotowania

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze. Podawać z sosem czosnkowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Ziemniaczki w karmelu

Na słodko...

Kanapki z tofu, rukolą i pastą z suszonych pomidorów

Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...

Surówka chińska

Kapustę poszatkować do miski. Dodać startą marchewkę...

Zupa z fasolką szparagową

Na dobry początek obiadu pod chmurką;-)

Wróć do listy przepisów