/ Przepisy / Coleslaw z domowym sosem

Opis przygotowania

Kapustę poszatkować i dodatkowo posiekać nożem. Marchewkę obrać i zetrzeć na grubych oczkach. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki sosu wymieszać i zalać nim jarzyny. Odstawić w chłodne miejsce na ok. 2 godziny.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 189
Ewa gotuje - odc. nr 189

Majowa aura sprzyja imprezowaniu na świeżym powietrzu. Dlatego dziś Ewa...

 

Podobne przepisy

Sałatka ziemniaczana

Ziemniaki ugotować w mundurkach, jajka na twardo. Obrać i pokroić w grubą kostkę. Wrz ...

Sałata z tuńczykiem i oliwkami

Liście sałaty porwać do miski. Na sałacie, na środku, ułożyć cząstki pomidorów. Dooko ...

Sałatka owocowa

Przygotować owoce. Kiwi, jabłko, gruszkę i brzoskwinie pokroić w kostkę, banany w pół ...

Sałatka jarzynowa

Do dużej miski wrzucić pokrojone w kostkę ugotowane i wystudzone warzywa, por, ogórki ...

Wróć do listy przepisów