/ Przepisy / Coleslaw z domowym sosem

Opis przygotowania

Kapustę poszatkować i dodatkowo posiekać nożem. Marchewkę obrać i zetrzeć na grubych oczkach. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki sosu wymieszać i zalać nim jarzyny. Odstawić w chłodne miejsce na ok. 2 godziny.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 189
Ewa gotuje - odc. nr 189

Majowa aura sprzyja imprezowaniu na świeżym powietrzu. Dlatego dziś Ewa...

 

Podobne przepisy

Surówka zdrowia

Buraki, marchewkę oraz jabłko umyć i obrać. Buraki i marchew zetrzeć na tarce o drobn ...

Lodowa z melonem

Sałatę umyć i poszarpać do miski...

Ćwikła z chrzanem

Buraki obrać, ugotować...

Sałata lodowa z cukinią

Cukinię dokładnie umyć (nie obierać i nie wydrążać nasion - w młodej cukinii skórka j ...

Wróć do listy przepisów