
Sałaty przełożyć do miski. W razie potrzeby poszarpać na mniejsze kawałki. Oscypek pokroić w plastry (najlepiej na mandolinie). Ułożyć na sałacie. Dorzucić przekrojone na pół winogrona i talarki cebuli.
Na stole polać winegretem (składniki wystarczy energicznie wymieszać w słoiczku).
Podawać z grillowanymi warkoczami boczku (bekonem owinąć patyczki do szaszłyków i opiec na ruszcie).
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W kolejnym odcinku Ewa ugotuje zupę-krem z pieczonych pieczarek. Następnie...
Zwana też sałatką polską;-)
Sałaty przełożyć do miski, dorzucić przekrojone na pół pomidorki koktajlowe. Musztard ...
Świetna na start!
Liście sałaty porwać do miski. Na sałacie, na środku, ułożyć cząstki pomidorów. Dooko ...