Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Zupa krem z zielonej sałaty

Opis przygotowania


Ryż zemleć na mączkę. Dodać mleko (ew. śmietanę), bulion, przyprawę. masło oraz sałatę. Zmiksować. Przelać do garnka. Zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Posypać grzankami.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 105
Ewa gotuje - odc. nr 105

W kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka kulinarnej serii Ewa...

 

Podobne przepisy

Ramen na indyku

Rosół na orientalną nutę...

Chłodnik na botwince

Botwinkę dokładnie umyć. Łodyżki z liśćmi posiekać w drobne paski, podobnie zrobić z ...

Chłodnik z arbuza i melona

Zupa owocowa na zimno;-)

Zupa orzechowa

Na rosole;-)

Wróć do listy przepisów