/ Przepisy / Camembert z orzechami i żurawiną

Opis przygotowania

Sery ułożyć na folii aluminiowej (każdy na oddzielnym kawałku), uformować „koszyczki”. Camemberty posypać lekko przesiekanymi orzechami, zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 st. C (10-12 minut).

Podawać z żurawiną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 50
Ewa gotuje - odc. nr 50

Motywem przewodnim tego programu będzie Święto Zakochanych - Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Zielone oliwki z cytrusami

W miseczce wymieszać odcedzone z zalewy oliwki oraz pokrojone na kawałki plasterki ło ...

Pieczarki z rusztu

Pieczarki wyczyścić. Odciąć nóżki...

Zimne nóżki

Galareta wieprzowa;-)

Sałatka z buraczków i sera koziego

Dawniej panny na wydaniu buraczkami malowały sobie lico...

Wróć do listy przepisów