Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Frytki z pietruszki

Opis przygotowania

Pietruszkę umyć, obrać i wysuszyć. Pokroić w długie słupki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posolić. Skropić oliwą. Dorzucić trochę igiełek rozmarynu. Wymieszać.

Upiec na złoty kolor w temp. 180 st. C.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 270
Ewa gotuje - odc. nr 270

Ewa Wachowicz przyznaje, że od czasu do czasu zdarza się jej jadać poza...

 

Podobne przepisy

Pulpety w sosie koperkowym

Cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na złoto na maśle. Mięso przepuścić przez maszynkę ...

Udka z rusztu

Udka zluzować. Oprószyć solą i pieprzem...

Risotto z prawdziwkami

Kuchnia włoska dla wegetarian!

Świąteczna rolada z boczku

Z mięsem mielonym...

Wróć do listy przepisów