/ Przepisy / Masło czosnkowe

Opis przygotowania

W moździerzu wymieszać przeciśnięty przez praskę czosnek, drobno posiekaną natkę pietruszki i sól. Lekko utłuc. Dodać miękkie masło i dobrze rozetrzeć. Przełożyć do małego naczynia i udekorować natką pietruszki. Podawać do ryby.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Bakłażany zapiekane z fetą

Bakłażany dokładnie umyć i pokroić w grube plastry (ok. 2 cm). Oprószyć solą i gdy po ...

Knedle twarogowe w sosie wiśniowym

Masło utrzeć z cukrem. Dodać żółtka, odsączony z nadmiaru wody twaróg, skórkę i sok z ...

Kanapki z pastą dyniową

Drugie śniadanie dla wegan;-)

Podpłomyk z grillowanym boczkiem

Kanapka dla... miejskiego drwala!

Wróć do listy przepisów