Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Koktajl z czosnkiem niedźwiedzim

Opis przygotowania

Plaster ananasa i jabłko pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Dorzucić szpinak i czosnek niedźwiedzi. Zalać wodą i zmiksować. Wypić od razu po przygotowaniu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 391
Ewa gotuje - odc. nr 391

Tym razem krzątanina w kuchni Ewy zacznie się od przyrządzenia błyskawicznego...

 

Podobne przepisy

Purée z kalafiora

Kalafior podzielić na różyczki. Wrzucić do miksera. Dodać majonez i śmietanę. Przypra ...

Kanapki z tofu, rukolą i pastą z suszonych pomidorów

Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...

Śledź pod pierzynką

Ziemniaki i marchewkę ugotować w łupinach. Buraki podobnie, tyle że oddzielnie, ponie ...

Kurze paluszki w orzechach

Mięso pokroić na „paluszki”. Przyprawić solą i pieprzem. Białka ubić ze s ...

Wróć do listy przepisów