Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Koktajl z czosnkiem niedźwiedzim

Opis przygotowania

Plaster ananasa i jabłko pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Dorzucić szpinak i czosnek niedźwiedzi. Zalać wodą i zmiksować. Wypić od razu po przygotowaniu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 391
Ewa gotuje - odc. nr 391

Tym razem krzątanina w kuchni Ewy zacznie się od przyrządzenia błyskawicznego...

 

Podobne przepisy

Pasztet grzybowy

Przystawka na wieczerzę wigilijną.

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Musztarda domowa

Z miodem, papryką i kurkumą;-)

Talerz śródziemnomorski

Wariacja na temat caprese;-)

Wróć do listy przepisów