Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna z rzeżuchą

Opis przygotowania

Jajka ugotować, obrać i przetrzeć przez sito. Wymieszać z majonezem i musztardą. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać rzeżuchę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyjątkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Pasty kanapkowe

Do miksera wrzucić rozdrobnione mięso z indyka, dodać musztardę, majonez, ser i czosn ...

Sos tatarski po wiedeńsku

Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.

Śledzie po szwedzku z suszonymi śliwkami

Śliwki namoczyć w wodzie, rozgotować, zmiksować...

Czerwone pesto

Orzechy laskowe uprażyć i obrać ze skórki. Wrzucić do miksera...

Wróć do listy przepisów