/ Przepisy / Koktajl truskawkowy

Opis przygotowania

Owoce przełożyć do miksera, dolać maślankę i jogurt. Posłodzić cukrem trzcinowym i zmiksować. Podawać w szklankach.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 224
Ewa gotuje - odc. nr 224

Tym razem Ewa zaprasza na odcinek śniadaniowy. Zacznie od przygotowania...

 

Podobne przepisy

Winne ciasto czekoladowe

Aromatyczne, czekoladowe, z bakaliami...

Zakwas chlebowy

Zakwas można przechowywać w lodówce. Trzeba jednak pamiętać, by wyjąć go z chłodu na minimum 2 godziny przed zrobieniem ciasta...

Owsianka z pyłkiem

Idealna na śniadanie!

Szynka z dzika w cieście

Dziczyzna w chlebie...

Wróć do listy przepisów