/ Przepisy / Sałatka szwajcarska

Opis przygotowania

Cebulę pokroić w półplasterki, szynkę, ser i ogórki w słupki. Przełożyć do miski. Dodać posiekaną natkę pietruszki.

Zalać winegretem (składniki wystarczy połączyć). Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 430
Ewa gotuje - odc. nr 430

Kolejny program zacznie się od przygotowania tradycyjnej sałatki szwajcarskiej...

 

Podobne przepisy

Miodowe ogórki małosolne

Dodatek do mięs lub sałatek...

Sałata lodowa słodko-kwaśna

Z sałaty usunąć głąb (mocnym uderzeniem o deskę). Liście poszarpać do miski. Dodać cz ...

Ćwikła z chrzanem

Buraczki na ostro!

Pikle fasolkowe

Z fasolki szparagowej...

Wróć do listy przepisów