ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 284

OPIS ODCINKA

Tym razem Ewa ugotuje krem porowo-ziemniaczany. Jako danie główne przygotuje łososia w cieście francuskim, który trafi na stół w towarzystwie soku cytrynowego i rukoli z granatem. Na deser będą waniliowe serca w galaretce truskawkowej.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Krem z ziemniaków i pora

Ziemniaki i seler pokroić w kostkę, przesmażyć w garnku na maśle...

Łosoś w cieście francuskim

Z łososia odciąć skórę. Rybę podzielić na mniejsze kawałki...

Sos cytrynowy

Cytryny przeciąć wzdłuż na pół, położyć na patelni...

Serca w galaretce

Mleko i śmietankę wlać do garnka. Dodać miąższ z laski wanilii...

Wróć do listy odcinków