Na rozgrzanym oleju zeszklić bardzo drobno posiekaną cebulę. Dorzucić drobno posiekany czosnek. Lekko przesmażyć.
Dodać słodką paprykę i pieprz cayenne. Wymieszać i skarmelizować.
Następnie dodać ketchup, musztardę, ocet balsamiczny i miód. Dokładnie wymieszać i poddusić. Gdy zgęstnieje, przełożyć do słoiczka.
Podawać jako dodatek do kiełbasy z rusztu.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Skończyły się wakacje, więc ruszamy z nowym sezonem „Ewa gotuje”....
Pieczarki umyć (nie obierać ze skórki), małe zostawić w całości, większe przekroić na ...
Z ciasta francuskiego...
Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wy ...
Obranego selera pokroić na cieniuteńkie plasterki (można użyć szatkownicy do ogórków) ...