Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałata z sosem jogurtowym

Opis przygotowania

Do dużej miski wrzucić poszarpaną sałatę oraz pokrojone w plastry rzodkiewki, pomidory i ogórki.

Jogurt przyprawić solą, pieprzem, suszoną natką pietruszki i oregano. Wymieszać. Przed podaniem przelać na sałatę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 248
Ewa gotuje - odc. nr 248

Ostatni przed wakacjami odcinek „Ewa gotuje” upłynie pod znakiem...

 

Podobne przepisy

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Tarta tatin na warzywach

Bez mięsa i na opak...

Dynia a'la Hasselback

Po szwedzku;-)

Modra kapusta z żurawiną

Kapustę poszatkować, przełożyć do garnka z grubym dnem, podlać wodą...

Wróć do listy przepisów