Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Hiszpan w szkle

Opis przygotowania

Do pucharków pokruszyć bezy. Na bezy dać śmietanę, ubitą z cukrem waniliowym. Na bitą śmietanę pokrojone truskawki. Następnie znowu pokruszone bezy i bitą śmietanę. Udekorować truskawkami i tartą czekoladą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 218
Ewa gotuje - odc. nr 218

Ostatnio w naszych mediach sporo było hałasu w związku z wędzeniem wędlin....

 

Podobne przepisy

Panna cotta z galaretką z espresso

A do tego sos krówkowy!

Ciasto ryżowe z pomarańczami

Deserowa wariacja na temat risotto...

Ciasteczka serowe z marmoladą

Mąkę przesiać na stolnicę...

Babka ucierana

Wielkanocny klasyk!

Wróć do listy przepisów