
Ciasto rozmrozić, rozwałkować, posmarować białkiem. Na części ułożyć rozmrożone połówki śliwek (by owoce nie zsuwały się, w cieście zrobić wgłębienia), pokroić na prostokąty.
Postępując podobnie ułożyć na cieście połówki moreli i kulki wycięte z brzoskwiń (potrzebny jest specjalny nóż). Piec 12-15 minut w temperaturze 200 st. C.
Udekorować cukrem pudrem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz sięgnie po mrożonki...
W małej misce wymieszać mąkę, sól i proszek do pieczenia. Odstawić. W dużej misce roz ...
Kaszę wsypać na sito i porządnie wypłukać...
Ryż zalać wodą i odstawić na 3 godziny. Następnie wypłukać, odcedzić i ugotować na parze...
Na owocach prosto z sadu...