/ Przepisy / Pasta z pistacji

Opis przygotowania

Pistacje zblanszować i pozbawić skórki. Przełożyć do robota. Wlać olej. Posolić. Wsypać cukier waniliowy i zmiksować.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 510
Ewa gotuje - odc. nr 510

Przed nami długi majowy weekend – pora rozpocząć sezon grillowy....

 

Podobne przepisy

Ciasto z gruszkami

  Schłodzone gruszki osuszyć na papierowym ręczniczku, przyciąć spody, by prost ...

Brownie z batatów

Słodzone bananem! Podane z sałatką owocową;-)

Ucierane z porzeczkami

Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na gładką masę...

Gruszki w cieście czekoladowym

Mąkę przesiać z kakao. Dodać cukier...

Wróć do listy przepisów