Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pucharki z galaretką i bezami

Opis przygotowania

Przygotować kilka różnokolorowych galaretek. Przelać do miseczek i odstawić do zastygnięcia. Następnie pokroić na kawałki lub zrobić kulki (łyżeczką do wycinania z jabłek gniazd nasiennych). Wraz z pokruszonymi bezami przełożyć do pucharków. Polać jogurtem, uperfumowanym skórką otartą z pomarańczy. Można udekorować miętą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 190
Ewa gotuje - odc. nr 190

Już niedługo Dzień Dziecka, dlatego w tym programi wa przygotuje potrawy...

 

Podobne przepisy

Smoothie trójkolorowe

Z malin, szpinaku i jogurtu!

Babka z marchewką

Baba z marchwią utartą lukrem bogato inkrustowana...

Grysikowiec

Mąkę przesiać, wyrobić z masłem (nożem). Dodać cukier i sodę. Zrobić dołek, wybić jaj ...

Tarta z gruszkami

Mąkę przesiać na stolnicę, dodać cukier i cukier waniliowy...

Wróć do listy przepisów