Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos remoulade

Opis przygotowania

Jajko, sok z cytryny, musztardę, pieprz, cebulę i śmietanę zmiksować. Stopniowo wlać olej. Dodać pietruszkę i drobno pokrojone ogórki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 99
Ewa gotuje - odc. nr 99

Im cieplej za oknem, tym chętniej jemy na świeżym powietrzu – długi...

 

Podobne przepisy

Tosty francuskie

Smażone w jajku;-)

Oliwki z czekoladą

Oliwki wsypać do miseczki...

Musztarda domowa

Z miodem, papryką i kurkumą;-)

Pasztet drobiowy z herbatnikami

Przysmak dla miłośników wątróbki;-)

Wróć do listy przepisów