Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaki z kominka

Opis przygotowania

Ziemniaki upiec w żarze w kominku (20-25 minut). Podawać z masłem, odrobiną soli i kwaśnym mlekiem lub kefirem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 51
Ewa gotuje - odc. nr 51

Między karnawałem a czasem przedwielkanocnej refleksji - innymi słowy między...

 

Podobne przepisy

Pasta z awokado

Jajeczna, dla wegetarian;-)

Oliwki z niebieskim serem

Oliwki wrzucić do miseczki, dodać pokrojoną w piórka cebulę...

Domowy ser biały

Najlepiej wychodzi na mleku prosto od krowy;-)

Karp wędzony

Sprawioną rybę podzielić na półdzwonka, wyciąć filety...

Wróć do listy przepisów