Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka do ryby

Opis przygotowania

Z sałaty wybić głąb. Liście podrzeć. Paprykę wyczyścić, pokroić, dodać do sałaty. Na wierzchu ułożyć plastry czerwonej cebuli. Z dżemu, octu balsamicznego i oliwy zrobić sos. Dolać do sałaty.

Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 6
Ewa gotuje - odc. nr 6

Jak wykorzystać różne rodzaje serów do przygotowania pysznego obiadu i...

 

Podobne przepisy

Paluchy drożdżowe

Świetne solo oraz jako dodatek...

Ser biały w oliwie ziołowej

Przystawka lub składnik sałatek...

Chleb pełnoziarnisty

Drożdże pokruszyć do miski. Dodać cukier...

Tartaletki z wędzonym karpiem

Na cieście francuskim...

Wróć do listy przepisów