
Owoce umyć. Truskawki pozbawić szypułek. Rabarbar obrać, odciąć zdrewniałe końcówki. Pokroić na mniejsze kawałki. Przełożyć do garnka, posłodzić ksylitolem, przyprawić goździkami. Wlać wodę, przykryć i zagotować.
Wystudzić. Podawać z plasterkiem cytryny.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa pokaże jak przyrządzić zupę szczawiową z dużą ilością jarzyn....
Nie ma to jak domowe pieczywo!
Czosnek niedźwiedzi pokroić i wrzucić do miksera. Dodać orzechy laskowe. Posolić, wla ...
Śledzie moczyć przez kilka godzin w wodzie, obrać ze skóry, zalać mlekiem i odstawić ...
Jajka, cukier, sól i mleko wymieszać. Dodać mąkę, zmiksować. Dolać wodę i zmiksować n ...