Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta z awokado

Opis przygotowania

Awokado rozkroić, pozbawić pestki, miąższ wybrać łyżką, rozdrobnić widelcem. Połączyć z sokiem z cytryny i majonezem. Dodać drobno posiekaną cebulę.

Przyprawić solą i pieprzem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Podpłomyk z grillowanym boczkiem

Kanapka dla... miejskiego drwala!

Tatar z łososia

Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wy ...

Jabłka pieczone w cieście

Znakomite na śniadanie lub jako deser!

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Wróć do listy przepisów